fbpx

Рівненські “кардиналівці” невдало розпочали рік

Діліться інформацією з друзями:

Невдало розпочали новий рік рівненські футзалісти – у гостях вони поступилися аутсайдерові – житомирському “ІнБеву”.

Хоча МФК “Кардинал-Рівне” і вийшов на гру без дискваліфікованих Олександра Басича та Вячеслава Кожемяки, прихильники рівнян сподівалися на кращий результат. Тим не менше, підопічні Ігоря Москвичова знову програли (вже вчетверте поспіль), хоча мали чимало гольових моментів. Знову наших земляків підвела низька реалізація створених моментів.

Наприкінці першого тайму господарів вперед вивів Олександр Карбула. Щоправда, за мить до того гравець господарів Максим Чеберяк, на думку наставника рівнян,  грубо зіграв проти Сергія Кравчука. Проте арбітри прогледіли цей момент…

Після перерви гості заграли активніше – Максим Мануйленко пробив у стійку, Роман Горпинич – у поперечину воріт житомирян. А зрівняв рахунок Андрій Лисенко, коли м’яч зрикошетив від нього у сітку воріт житомирян.

На 28-ій хвилині «кардиналівці» пропустили контратаку «Інбева», яку завершив Сергій Литвиновський. Хоча до фінального свистка залишалося ще чимало часу, проте рахунок вже не змінився.

Поразка рівнян, тим не менше, залишила їх на п’ятій позиції (тих же 17 очок після 16-ти матчів), але на п’яти вже наступають конкуренти – харківський «Моноліт» та Інбев» (по 15) та «ААФК Суми» (14).

Наступний матч чемпіонату Екстраліги рівняни зіграють 23 січня в Хмельницькому з «Соколом». А в цю суботу МФК «Кардинал-Рівне» стартує у розіграшу Кубка України. Він прийматиме столичну аматорську команду “Budmonster”.