fbpx

Рівненські футзалісти у вихідні приймали столичний «ХІТ»

Діліться інформацією з друзями:

У вихідні одним з епіцентрів спортивного життя Рівного став зал ДЮСШ №4, де МФК «Кардинал Рівнестандарт» приймав столичний «ХІТ». У суботу – у ролі господарів, наступного дня – як пропущений поєдинок першого кола.

Перший із двох поєдинків між рівнянами і киянами виявився настільки драматичним для наших земляків (0:5 на 29-ій  хвилині), як і фантастичним у підсумку – 5:5. Цікаво, хто міг після п’ятого пропущеного рівнянами гола сподіватися на  краще? Мабуть, лише самі гравці.

Олександр Бондар іде ва-банк –  і не помиляється. Досвідчені кияни (що не ім’я – то знане в українському футзалі) вирішили, очевидно, що справа зроблена. Помилялися.

За час, що залишався, наші гравці створили диво. Не лише відіграли гандикап у п’ять м’ячів, а й мали шанс навіть здобути перемогу. Але воротар киян Олександр Сухов зміг таки спіймати м’яча після удару головою Михайла Волянюка лише на лінії воріт.

У рівнян голи забивали Роман Горпинич (двічі), Олександр Басич, Сергій Кравчук і Олександр Бондар.

А ось у наступному поєдинку, де номінальними господарями були вже футзалісти «ХІТа», повторити свій подвиг «кардиналівцям» не вдалося. Після вчорашньої нічиєї кияни зробили висновки та продемонстрували всю серйозність своїх намірів вже на старті. Друга хвилина – і вже 2:0 на користь столичної команди, перед перервою  – вже 3:0.

Після відпочинку «ХІТ» продовжував домінувати, і навіть гра рівнян у п’ять польових гравців, яка напередодні дозволила зрівняти рахунок, не допомогла. Кияни забили ще двічі, а ось рівняни навіть не змогли реалізувати одразу два десятиметрових штрафних ударів.  Отож, 0:5 – поразка МФК «Кардинал Рівнестандарт».

Читайте також: Зеленський присвоїв звання Героя України воїну, якого розстріляли за слова “Слава Україні!”