fbpx

Рівненські футзалісти стали віце-чемпіонами другої ліги

Діліться інформацією з друзями:

У Городенці фінішував фінальний етап другої футзальної ліги України. Після синхронної втрати очок у вчорашніх поєдинках «Городенка» та «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» вирішували долю чемпіонства в очній зустрічі.

Щоправда, перевагу за очкової рівноваги завдяки кращій різниці забитих та пропущених мали саме господарі.
Саме тому гості і активніше діяли у першому таймі. І роман Дацюк на 11-ій хвилині забив свій третій гол на турнірі та вивів «стандартівців» вперед. Господарі кинулися відігруватися, проте у наших воротах чудово діяв Юрій Колодюк.
На початку другого тайму городенківцям все ж вдалося зробити рахунок рівним. Після прострілу Юрія Іванишина ворота Колодюка розстрілявІгор Подолюк. Щоправда, гол виявився не з розряду безспірних – за мить до того м’яч, як здалося з телетрансляції, побував за межами майданчика. Проте судді не звернули на це уваги.
На 30-ій хвилині Вадим Жак був вилучений за фол останньої надії і більшість для городенківців реалізував Назарій Данів. Його шостий гол на турнірі вперше вивів господарів вперед.
Рівняни пішли вперед з п’ятим польовим, і це дало свої плоди. Спочатку Олександр Крук, а потім – Роман Дацюк повернули перевагу підопічним Юрія Баховського.
Проте на останніх хвилинах рівняни були покарані шостим та сьомим фолами. І якщо з ударом Даніва Колодюк впорався, то десятиметровий від Станіслава Паньківа став вирішальним у цій зустрічі. 3:3 – «Городенка» стає переможцем другої ліги.
Підсумкове становище другої ліги: «Городенка» – 8 очок; «Рівнестандарт-ДЮСШ №4» (Рівне) – 8; «Human» (Дніпро) – 4; «Sun Vita» (Снятин) – 4; «Геологія» (Кременчук) – 3.
А найкращим гравцем турніру визнали Романа Дацюка.

Щоб постійно бути в курсі новин підписуйтеся на наш Telegram