fbpx

Рівненські футзалісти перервали безвиграшну серію

Діліться інформацією з друзями:

Черговий поєдинок у чемпіонаті футзальної Екстраліги зіграв рівненський клуб – МФК «Кардинал-Рівнестандарт» вдома приймав столичний CLAST.

Хоча кияни є новачками елітного дивізіону, проте в їх складі чимало кваліфікованих кравців. І гості вже у першому таймі довели це – при достатньо рівній грі вони змогли вразити ворота рівнян. Так – з мінімальною перевагою киян – і закінчився перший тайм.

Після відпочинку градус баталій на майданчику ДЮСШ №4 не знизився – рівняни намагалися більше атакувати, а ось їх суперники шукали щастя в контратаках. Небезпечні моменти раз за разом виникали то біля, то біля інших воріт. Врешті, як і каже філософія, кількість атакувальних дій таки переросла у якість, тобто – у голи. В останній десятихвилинці гри Михайло Волянюк «згадав» про свій голеадорський хист – він двічі забив шкіряного м’яча у сітку воріт CLASTа. Програючи, 1:2, гості кинулися рятувати гру і випустили замість воротаря п’ятого польового гравця, та натомість пропустили втретє. І знову забив Михайло Волянюк – 3:1

Та гості й не думали здаватися на милість переможців і на останній хвилині зустрічі зуміли відіграти один м’яч. М’яч, але не матч – фінальний свисток зафіксував перемогу МФК «Кардинал-Рівнестандарт» – 3:2, який нарешті перервав свою безвиграшну серію, яка тривала три матчі.

Отож, після 10 матчів у рівнян 15 очок і третє місце у групі «Захід».

Читайте також: Ракета в Дніпрі потрапила у багатоповерхівку