fbpx

Рівненські футзалісти незважаючи на проблеми з воротарями здобули перемогу у 1/4 фіналу (ВІДЕО)

Діліться інформацією з друзями:

Сьогодні у Рівному відбувся перший поєдинок чвертьфіналу чемпіонату України з міні-футболу у першій лізі.

Рівненський «Кардинал-Рівнестандарт» приймав донецький «АРПІ», який зараз базується у Запоріжжі. Гості, які мають досвід виступів в Екстралізі, захопили ініціативу і притиснули рівнян до їхніх воріт. І на 15-ій хвилині Михайло Трубаров таки «пробив» нашого воротаря Павла Чемериса.

До слова, у рівненській команді виникли проблеми з воротарями. У збірній України U-19 зараз перебуває Максим Дяченко, Чемерис ще до перерви через ушкодження покинув майданчик. А Юрій Свинарчук, який замінив Павла, також травмувався і у ворота «кардиналівців» став 15-річний Костянтин Рафальський.

Після відпочинку господарі зуміли нав’язати свою гру, не лише вирівняли ситуацію, а й вийшли вперед – 2:1 (відзначилися Дмитро Скибчик і Олександр Басич). І хоча донеччани зуміли ще раз вразити наші ворота (я Ігор Підгорний), однак останнє слово залишилося за рівнянами. «Допоміг» нам один з найдосвідченіших гравців Яссін Ессаргіні: намагаючись перехопити м’яча після удару наша нападника, він «зрізав» шкіряну кулю у власні ворота. Отож, 3:2 на нашу користь і доля путівки у півфінал вирішиться 17 червня, коли відбудеться повторний поєдинок у Запоріжжі.

Післяматчеві коментарі:

Олександр Бондар, гол. Тренер Кардинал-Рівнестандарт

Михайло Трубаров, гравець АРПІ