fbpx

Рівненські баскетболісти у повторному матчі зазнали поразки

Діліться інформацією з друзями:

У повторному поєдинку між БК “Рівне-ОШВСМ” і БК “Хмельницький” перемогу святкували гості, хоча за напруженістю гра була не менш цікавою, ніж попередня, і  шанси на успіх мали обидва колективи.

Рівняни чудово почали гру – на 2-ій хвилини лідирували 7:0. Проте хмельничани змогли ліквідувати цей гандикап (7:7). І хоча надалі господарі знову змогли вийти в лідери (перша чверть 19:16), проте в грі намітився злам. Гості надійно грали в захист, не даючи нам атакувати з-під кошика. А ось з далекими кидками виявилися проблеми.  Програли господарі і боротьбу під щитами, що також не могло не вплинути на підсумковий результат.

Третю чверть закінчилася з незначною перевагою БК “Хмельницький” – 60:57, що давало сподівання на сприятливий підсумок для рівнян. Однак зробити останній, вирішальний ривок нашим землякам не вдалося…  Отож, 85:79  – перемога хмельницького клубу.

Наступних вихідних БК “Рівне-ОШВСМ” грає у гостях ще з одним претендентом на лідерство – командою “Старий Луцьк-Університет”.

Серед найрезультативніших у нашій команді були Артем Водолазький (18 очок), Дмитро Тимощук (15), Олексій Соловйов (14), Ілля Жуковський і Олексій Адедиран (по 12).

Наступних вихідних БК “Рівне-ОШВСМ” грає у гостях ще з одним претендентом на лідерство – командою “Старий Луцьк-Університет”.