fbpx
Поразкою завершив львівський тур баскетбольної Суперліги БК «Рівне-ОШВСМ» - він знову, як і в Рівному, програв івано-франківському клубу «Прикарпаття-Говерла».

Рівненські баскетболісти поразкою у Львові завершили черговий тур

Діліться інформацією з друзями:

Поразкою завершив львівський тур баскетбольної Суперліги БК «Рівне-ОШВСМ» – він знову, як і в Рівному, програв івано-франківському клубу «Прикарпаття-Говерла».

А напередодні рівняни розгромили одеську команду БІПА – 83:42. Вже після першої половини сумнівів у переможця матчу не виникало – 42:13 на користь наших земляків. Все у наших гравців вдавалося – і стрімкі атаки, і далекі влучання, і надійний захист. Навіть коли на майданчику були молоді рівненські баскетболісти (Сергій Рябой, Віталій Лемішко, Олександр Поносов), вони гри не псували. Олексій Соловйов набрав 19 очок, Максим Мочалов – 13. Елайджа Джойнер – 12.

А ось в останньому матчі туру рівняни нічого не змогли вдіяти з івано-франківцями. «Говерла» лідирувала протягом всього матчу, на екваторі її перевага сягала два десятки очок. Здавалося, перемога команди Євгена Мурзіна вже на виднокраї.

Але в другій половині зустрічі рівняни змогли переламати хід і потроху почали скорочувати відставання. Ривок 7:0 наприкінці четвертої чверті дозволив практично наздогнати іванофранківців – 65:66. Але «Говерла» втримала перевагу – Степан Лесик  встановив остаточний рахунок в матчі — 68:65.

В активі Соловйова  14очок, доробок інших гравців – Джойнер 13, Артем Водолазський – 11, Дмитро Тимощук – 10, Олександр Шепелев – 9, Мочалов і Ромео Сміт – по 6/

Читайте також: Ветерани війни можуть безкоштовно навчатися у сфері IT