fbpx

Рівненські баскетболісти не змогли втримати перевагу у домашньому матчі з “Говерлою”

Діліться інформацією з друзями:

Вкрай невдалим виявився домашній дебют в Суперлізі для БК «Рівне-ОШВСМ» – він  поступився в обох матчах.

Нагадаємо, що у першій зустрічі рівняни програли львівській «Політехніці-Галичині», причому для виявлення переможця командам знадобилося аж дві додаткових п’ятихвилинки. Основний час – 70:70, після першого овертайму – 83:83. А ось другу п’ятихвилинку впевнено виграли львів’яни (16:6) і матч в цілому – 99:89.

Були сподівання на недільний матч з івано-франківським «Прикарпаттям-Говерлою». Але й вони виявилися марними – програш з мінімальним відставанням – 66:67. Хоча після першої половини гра лідирували господарі – 37:31.

Але, здається, хронічною виглядає «хвороба» рівнян, які вкрай невдало проводять другу половину. Натомість «говерляни» лише посилили свою гру. І хоча вирішальний м’яч вони закинули за кілька секунд до фінального свистка, перемога гостей виглядає закономірною.

У складі переможців результативними діями відзначилися лише 5 гравців – Сергій Старцев – 25 очок, Степан Лесик і Павло Горобченко – по 15 очок, Ілля Кабацюра – 12, Максим Тимофійчук – 8. Але, як ми бачимо, цього виявилося достатньо для перемоги.

У рівнян 13 очок набрав Дмитро Тимощук, по 12 – Ромео Сміт, Артем Водолазький та Елайджа Джойнер. В активі Олександра Шепелева та Олексія Соловйова – по 7, Максима Мочалова – 3.

Найкращим гравцем у першому матчі став американський захисник «Політехніки» Джакор Нельсон, який набрав 33 очка, зробив 7 перехоплень та 5 підбирань. У рівнян найрезультативнішим став Олексій Соловйов- 28 очок. Але реалізація його кидків «вражає»  зі знаком «мінус» –  лише 35 відсотків з гри, «промазаних» чотири штрафних кидки, сім втрат м’яча…

Отож, після 10 зіграних матчів рівняни мають 5 перемог і займають шосте місце в турнірній таблиці.

Наступні матчі БК «Рівне-ОШВСМ» зіграє вже в грудні в Черкасах.

Читайте також: У рівненському дербі крапку поставив гол, забитий на останній секунді