fbpx

Рівненські баскетболісти лідирують у серії півфінальних матчів

Діліться інформацією з друзями:

Вчора рівненські баскетболісти зіграли другий матч у серії півфінальної серії вищої ліги. “Рівне” та “Кривбас” зійшлися в другому поєдинку серії до трьох перемог.

Рівняни у цьому матчі зіграли ще потужніше ніж напередодні, тож гості лише до середини стартової чверті тримали рівну боротьбу. Ще до кінця 10-хвилинки рівненські баскетболісти пішли в невеликий відрив. А вже з початку другої чверті різниця стала невпинно зростати. А після результативної атаки Адедирана ближче до середини третьої 10-хвилинки суперників розділяло вже 21 очко. І господарі вже до кінця матчу не відпустили перемогу, дозволивши супернику лише трохи скоротити відставання в заключній частині поєдинку.

Найрезультативнішим у переможців став Олексій Адедиран – 18 очок, 9 підбирань.

Наступна гра, в серії до 3-х перемог, відбудеться у Кривому Розі. Там господарі 11 травня матимуть останній шанс на порятунок або ж рівняни отримають місце в фіналі.

У другому поєдинку півфінальної серії, у Луцьку, місцева команда в драматичній розв`язці на останніх секундах вирвала перемогу з перевагою в одне очко – 75:74. Сьогодні у другому матчі серії БІПА перемогла господарів 64:57 і зрівняла рахунок у серії.

.