fbpx

Рівненські баскетболістки здобули перемогу в овертаймі

Діліться інформацією з друзями:

Фантастично-валідольну перемогу здобули рівненські баскетболістки у повторний зустрічі з  бердянською «Чайкою».

Після вчорашньої впевненої Вікторії і сьогоднішню гру рівнянки розпочали лідерами. Впевнено вигравши першу чверть. Однак далі пішло не так просто і на велику перерву команди пішли за рахунку 44:44.

А вже у другій половині розпочалися справжній «гойдалки». Команди по черзі вдало атакували. Лідирували у рахунку то «Чайка» то БК «Рівне». І все закінчилося овертаймом, адже на останніх секундах спочатку «морячки» втратили нагоду виграти. А потім за кілька секунд до фінального свистка м’яч перехопили рівнянки, однак на влучний кидок Вікторії Шматової забракло часу.

Не менш напруженим виявився і додатковий тайм. Проте тут вже рівнянки свого не втратили. Не допомогли господаркам і дві легіонерки, які за 5 фолів достроково закінчили гру. Щоправда і у нас були втрати – Тетяна Гаврильчик та Ярослава Іванюк також використали ліміт персональних зауважень.

На останніх секундах зустрічі рівнянки отримали право на штрафні кидки і Євгенія Безкоровайна встановила остаточний рахунок зустрічі – 94:88 перемога БК «Рівне-ОШВСМ».

Найрезультативнішими у рівнянок стали – Вікторія Шматова – 36 пунктів, у Владислави Кіби та Христини Кулеші по 14.

Наступні поєдинки рівненська команда зіграє у столиці нашої країни де 10-го та 11-го грудня гратиме з тамтешнім «Динамо».