fbpx

Рівненські баскетболістки впевнено перемогли

Діліться інформацією з друзями:
Завершилась друга півфінальна гра у “Фіналі чотирьох” Кубка України з баскетболу. Рівненські баскетболістки впевнено перемогли своїх суперниць – одного з лідерів вищої ліги, столичний клуб НУБІП України”.
Хоча киянки і нижчі за класом, проте вони вчинили гідний спротив рівнянкам. Першу чверть господарки паркету, за неймовірної підтримки переповнених трибун, впевнено виграли – 23:15. Але у другій десятихвилинці підопічні Ірини Євтушенко змогли вирівняти гру – 16:14 на користь рівнянок – і на велику перерву команди пішли за рахунку 37:31.
Та після відпочинку на майданчику домінували вже підопічні Валерія Жартуна. Вони поступово збільшували свою перевагу і прямували до перемоги. Хоча “НУБіП” і намагався утримуватися на пристойній віддалі від рівнянок, проте клас таки дався взнаки.  Зусиль досвідчених Аліси Назаревич і Людмили Любарської виявилося недостатньо. отож, 81:53 – і другим півфіналістом Кубка-2020 стає БК “Рівне”-ОШВСМ.
Таким чином, у фіналі Кубка України завтра, другого лютого,  зустрінуться бердянська “Чайка-ДЮСШ” і БК “Рівне-ОШВСМ”. Початок гри – 14.00.
Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»