fbpx

Рівненські баскетболістки не зуміли здобути дві перемоги на виїзді

Діліться інформацією з друзями:

Не змогли рівненські баскетболістки здобути дві перемоги у Вінниці. Вже у першому поєдинку «Вінниця-Медуніверситет» з перших хвилин захопила ініціативу і всі спроби рівнянок наздогнати суперниць були безуспішними.

Господарки весь матч лідирували, в другій чверті досягли максимальної переваги в 17 очок (49:92),  а далі утримували двозначну перевагу. Отож, перемога на домашньому майданчику «Вінниці-Медуніверситету» – 69:58.

Кращою в складі вінничанок стала капітанша Вінниці-Медуніверситету Вікторія Огій, яка набрала 14 очок, зробила 14 підбирань і 7 передач. А в складі рівненського клубу – Владислава Кіба, яка набрала 19 очок.

Наступного БК «Рівне-ОШВСМ» взяв реванш у «Вінниці-Медуніверситету» –  78:64. В дебюті матчі точилася рівна боротьба, але починаючи з п’ятої хвилини вперед вийшли рівнянки. І вже не дозволяли суперницям навіть думати про перемогу.

На початку третьої чверті перевага рівненської команди досягла 24 очок (57:33), тому рівнянки впевнено довела матч до перемоги. Потужно зіграла Анастасія Кучерьонок, в активі якої 36 очок та 9 підбирань.

Після трьох турів одноосібним лідером є «Київ-Баскет» – 6 перемог в 6 матчах. «Франківськ-Прикарпаття» другий з 4 перемогами, у БК «Рівне-ОШВСМ» та одеського «ІнтерХіма» – по 3 перемоги і 3 поразки, «Вінниця-Медуніверситет» виграла двічі в шести матчах, а столичне «Динамо» всі шість своїх ігор програло.

Читайте також: Плюс 3000 FPV-дронів для ЗСУ у рамках операції “Єдність”