fbpx
хахльов олексій

Рівненська обласна асоціація футболу залишилась без очільника

Діліться інформацією з друзями:

Олексій Хахльов подав у відставку за власним бажанням з посади голови Рівненської обласної асоціації футболу.

Інформацію про відставку голова Рівненської обласної асоціації футболу Олексій Хахльов повідомив у своєму Facebook. Також підтвердив її Суспільному, однак додатково коментувати це рішення не став, повідомляють журналісти.

Він оприлюднив кілька пунктів, які описав як звіт за вісім років на посаді. Там, зокрема, згадав “відродження професійного футболу в принципово новому форматі “народного клубу”, реконструкцію “Авангарду”, створення мережі 25 ДЮСШ та фонду підтримки ветеранів футболу, а також приватні інвестиції і будівництво футбольних полів у Рівному.

У дописі пан Олексій подякував за тісну співпрацю й допомогу президенту УАФ Андрію Павелку та членам Виконавчого комітету Української асоціації Футболу.

“Перелічувати всіх, мабуть, завадить обмеження формату — це тисячі людей, які так, як і я, люблять футбол. Повірте, ви — у моєму серці! Особлива вдячність моїм рідним, які разом зі мною переживали моменти невдач та успіхів! Також дякую тим, хто конструктивно критикував та вказував на помилки”.

Журналістам телефоном Хахльов зазначив, що більше інформації, ніж є у дописі, він не коментуватиме. Додав лише, що після відставки бере “творчу паузу” та залишається шанувальником футболу.

Читайте також: Володимир Зеленський підписав закон про відновлення електронного декларування