fbpx

Рівненським баскетболістам для перемоги в Одесі не вистачило лише одного влучання

Діліться інформацією з друзями:

Після двохтижневої перерви рівненські баскетболісти знову зустрілися з одеськими. Але цього разу – вже у Південній Пальмірі.

Одесити, які є одними з головних фаворитів на медалі чемпіонату, цими матчами завершували регулярний чемпіонат. І, щоб убезпечити своє місце у фінальній четвірці,  «БІПА-СДЮШОР»  прагнула перемогти в обох матчах. Це їм  вдалося.

У суботній зустрічі початок був за БК «Рівне-ОШВСМ», яке певний час лідирувало. Однак одесити швидко вирівняли ситуацію, і першу чверть закінчили на свою користь – 28:18. І надалі господарі не зменшували швидкостей, тому й впевнено перемогли – 79:64.

У наших суперників першу скрипку грали легіонери – Рендалл Хейнс (31 очко) та Джошуа Паттон (19). А у рівнян відзначалися Дмитро Тимощук 15, Олексій Адедиран (11 + 7 подборов), Олександр Шепелєв (11), Василь Чиж і Євген Коровяков (по 8).

Повторний матч розпочався за схожим сценарієм, однак до фінішу стартової чверті господарі знову вирвалися у лідери – 25:20. У середині другої чверті рівняни «підібралися» до одеситів на віддаль одного влучання – 33:31. Однак саме такого влучання у нашої команди і не вистачило. А суперники змогли відстояти перевагу і з часом лише збільшували її.

Та в четвертій десятихвилинці наша команда змогла перехопити ініціативу і наприкінці матчу майже вирівняла становище. Проте на більше не вистачило, скорше всього, часу. За кілька секунд до фінального свистка Андрій Калашніков ближнім кидком встановив остаточний рахунок – 89:87 на користь «БІПИ».

У складі одеситів знову найрезультативнішим був Рендалл Хейнс – 27 очок. У нас найбільше пунктів принесли Андрій Калашніков (16), по 14 – Василь Чиж і Тарас Шанюк, 12 – Віктор Герасимчук.

Наступних вихідних БК «Рівне-ОШВСМ» приймає «Львівську політехніку».

Микола Пікула