fbpx

Рівненські волейболістки у дербі поступилися лучанкам

Діліться інформацією з друзями:

У Луцьку відбулося волейбольне західноукраїнське дербі: місцева «Волинь-Університет-ОДЮСШ» приймала рівненську «Регіну-МЕГУ-ОШВСМ».

Команди не лише географічні сусідки, вони межують і в турнірній таблиці. До сьогоднішнього дня вище були рівнянки, відсьогодні – вже лучанки.
Матч пройшов у напруженій боротьбі – гравчині обох команд віддавалися грі на всі сто відсотків, «витягували» навіть «мертві» м’ячі. Особливо впертою була дебютна партія, адже у її кінцівці шанси на успіх мали обидві команди. Та Фортуна посміхнулася господаркам – 28:26.

Друга партія пройшла під знаком «Волині» – 25:19. А ось наступна стала дзеркальним відображенням попередньої – ці ж 25:19, та вже на користь рівнянок.
Не менші пристрасті точилися на майданчику і в четвертій партії. Але в ній перемогли господарки (25:22) і отримали загальну перемогу – 3:1.

Отож, перед заключним туром регулярної першості волинянки випередили рівнянок – 29 супроти 27 – і обійшли їх в турнірній таблиці. Останні матчі «Регіну-МЕГУ-ОШВСМ»., як і «Волинь-Університет-ОДЮСШ» зіграє з беззаперечними лідерами – каменським «Прометеєм» (42 очки) та южненським «Хіміком» (36).