fbpx

Рівненські професіонали мінімально обіграли столичних аматорів

Діліться інформацією з друзями:

Непростим для рівненських футзалістів став перший поєдинок 1/8 фіналу кубка України, в якому вони приймали столичний “Budmonster” .

Хоча кияни є аматорами, проте вони гідно виглядали у суперництві з командою Екстраліги.

На майданчику тривала рівна боротьба. А при першій-ліпшій нагоді створювали загрози біля воріт рівнян. Лише у середині першого тайму Роман Горпинич зумів таки «пробити» захисні лави суперників. 1:0 – так закінчився перший тайм.
У другій половині зустрічі кияни дещо «підсіли», тому рівняни отримали більше свободи. І на 31-ій хвилині Сергій Кравчук подвоїв рахунок. Та за кілька хвилин до фінального свистка «монстри» зуміли “розмочити” рахунок – відзначився Микита Шклярук. Отож, 2:1 – мінімальна перевага МФК «Кардинал-Рівне».

У післяматчевому коментарі головний тренер команди “Budmonster”, відомий в минулому футзаліст Ільдар Макаєв зазначив:

– Ми аматорська команда. Вважаю, що витиснули із себе максимум. Моїм хлопцям не вистачило саме тренувань. Інакше ми не підсіли б у другому таймі. Могли б і нічию здобути. Ми не зганьбилися. І докладемо максимум зусиль, щоб пройти далі.
Висловив сподівання пройти в кубку далі і наставник рівнян Ігор Москвичов:
– Ми мали багато шансів забити. Але нестандартність дій суперника не дозволила нам показати нашу силу. Загалом різниця у класі між професіональною командою і аматорами сьогодні проявилася лише наприкінці гри, коли наші суперники дещо підсіли фізично. Сподіваюся, що результат, який ми здобули сьогодні, дозволить пройти далі.