fbpx

Рівненські футзалісти стали чемпіонами Юнацької Екстраліги

Діліться інформацією з друзями:

На мажорній ноті закінчили чемпіонат Юнацької Екстраліги з футзалу наші земляки, команда «ДЮСШ 4–Рівнестандарт-Кардинал-2».

Вже в ранзі чемпіонів України серед 17-річних підопічні Андрія Мозерова в завершальному матчі рівненського туру переграли срібних призерів – ДЮСШ «Іллічівець» з Роздільної. Наша команда – чемпіон, роздільнянці – другі, на третьому місці НФК Ураган з Івано-Франківська.

Для цього рівнянам довелося докласти чимало зусиль, адже за дві хвилини до фінального свистка гості вигравали – 2:1. Рятівний гол забив воротар рівнян, який діяв у ці хвилини на вістрі атаки – Максим Дяченко. А в серії післяматчевих пенальті той же Максим парирував один удар від суперників і рівняни перемогли.

Одразу після фінального свистка відбулася урочиста церемонія нагородження, яку проводили міський голова Олександр Третяк, його заступник Марина Кузьмичова, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Сергій Шевчук, представники асоціації футзалу України, президент МФК «Кардинал-Рівне» Володимир Валявка та директор фірми «Рівнестандарт» Захар Вознюк.

Серед численних індивідуальних відзнак нагороди отримали: кращий гравець команди Борис Левчук, кращий воротар чемпіонату Костянтин Рафальський, кращий гравець чемпіонату Максим Малиновський.