fbpx

Рівненські баскетболісти привезли з Кам’янець-Подільського дві перемоги

Діліться інформацією з друзями:

Баскетболісти Рівного у гостях двічі виграли матчі вищої ліги у Кам’янці-Подільському, де грали з місцевим «ДіДіБао». У першій зустрічі, програючи наприкінці першої половини гри шістнадцять очок, наші хлопці переломили хід поєдинку.

БК “Рівне” поступово скорочував відставання, і на початку четвертої чверті після влучання Євгена Коровякова вперше зрівняли рахунок – 66:66. Далі перевага рівнян почала окреслюватися все виразніше і у підсумку досвід наших гравців дався взнаки – 84:78. Найрезультативнішим в складі БК “Рівне”-ОШВСМ  став Олександр Шепелєв – 20 очок, Дмитро Тимощук – 17, Тарас Шанюк – 14.

А ось у  повторній грі наші баскетболісти вже не залишили жодних шансів суперникам. По ходу зустрічі рівняни вигравали навіть 33 очки, але в четвертій чверті  дещо збавили оберти – «лише» 85:65. Знову найрезультативніше зіграв Шепелєв – 18, у Шанюка – 13, по 12 пунктів у Дмитра Тимощука та Євгена Коровякова.

Наша команда має стовідсотковий результат – шість перемогу у шести матчах, і закономірно є лідером в турнірній таблиці. Найближчі домашні матчі БК «Рівне»-ОШВСМ зіграє 30 листопада та 1 грудня з командою “Старий Луцьк-Університет”.

Микола ПІКУЛА

фото з архыву Романа ЦУПРУКА