fbpx

Рівненські баскетболістки оформили путівку до серії плей-офф

Діліться інформацією з друзями:

З двома перемогами повертаються з Південної Пальміри рівненські баскетболістки. Після упевненої суботньої перемоги (82:64), у неділю БК «Рівне-ОШВСМ» знову розгромив одеситок – 92:56. І  документально оформив путівку до серії плей-офф.

Вже у першій чверті рівнянки захопили ініціативу і спокійно її виграли – 30:13. Надалі одеситки дещо вирівняли гру, та перший тайм закінчився нашою перевагою – 44:30.

А ось у третій чверті на майданчику панували гості – 28:6 і долю матчу було практично вирішено. Тому надалі наші наставники дали можливість пограти запасним, які у більш складних матчах мало грають.

Отож, у нас відзначалися Владислава Кіба – 17 очок, Вікторія Шматова – 16, Ярослава Іванюк – 14, Анастасія Кучерьонок – 13, Людмила Спиридонова – 10 і 10 підбирань, Тетяна Гаврильчик – 9 і 10 підбирань, Христина Кулеша – 8, Анастасія Шепелюк – 5.

До фінішу регулярної першості БК «Рівне-ОШВСМ» ще зіграє два домашні матчі з бердянською «Чайкою», перенесеними на прохання суперників з початку ще січня. Матчі відбудуться 16 і 17 березня, початок 17.00 і 11.00. Ось тоді і остаточно стане відомим місце нашої команди у турнірній таблиці. 

Микола Пікула