fbpx

Рівне – без Кубка, кубок – без Кардинала

Діліться інформацією з друзями:

МФК “Кардинал-Рівне” програв у Києві місцевому «ХІТу» повторний поєдинок 1/8 розіграша Кубка України (2:5) і вибув боротьб за почесний трофей.

У своєму домашньому поєдинку рівняни виграли – 3:1, тому шанси продовжити кубкові перегони у наших земляків були непоганими. Однак вже на першій хвилині кияни забили перший гол – відзначився Ігор Борсук. Ще через декілька забив уже Андрій Цілик. Отож, підсумок першого тайму – 2:0 на користь киян.

Після відпочинку зусиллями Євгена Жука і Олександра Колесникова господарі, здається, зменшили шанси гостей до нуля. Та, поступаючись 0:4, рівняни змогли кардинально змінити хід гри. Два голи від рівнян – Анатолія Мілінького і Володимира Кручка – зробили фаворитам двобою саме «кардиналівців». «ХІТ» пішов ва-банк, замінив воротаря п’ятим польовим гравцем і за 23 секунди до фінальної сирени таки забив вирішальний гол. Той же Олександр Колесников сильним ударом здалеку застав зненацька нашого воротаря Іллю Бакінського, який не зміг зреагувати на «постріл». Отож, далі у кубкових змаганнях йде “ХІТ”.

А рівняни зосередяться на матчах чемпіонату. І в наступну суботу знову зіграють у столиці, і знову з «ХІТом»

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»