fbpx

Проєкт OlympicLab у Клеванській школі на Рівненщині

Діліться інформацією з друзями:

Проєкт OlympicLab у Клеванській школі.

У всіх регіонах нашої держави Національним олімпійським комітетом України реалізується Всеукраїнський спортивно-інтерактивний проєкт серед дітей та молоді #OlympicLab. Завдяки якому відбувається знайомство дітей та молоді з відомими спортсменами, олімпійцями, поширюються олімпійські цінності, доноситься інформація про те, як будувати кар’єру, дотримуватися гендерної рівності та багато іншого.

Така навчально-пізнавальна зустріч відбулася нещодавно у Клеванській спеціальній школі №1 І-ІІІ ст., що на Рівненщині. Цього разу для спілкування обрали напрямок «Розвиток/добробут – пізнай себе». Така тема модулю допомагає дітям дізнатися, наскільки важливе навчання упродовж життя та пізнання різних сфер діяльності. До дітей завітав майстер спорту України з пауерліфтингу, колишній вихованець цього закладу Микола Ткачук.

На початку зустрічі він розповів про своє захоплення пауерліфтингом, власні досягнення та участь у змаганнях, наголосив на важливості поєднання занять спортом та навчання:

  • Адже, це не тільки, підтримка здоров’я, а й чудова можливість обрання свого шляху в житті та самореалізації. Але для успіху потрібна наполегливість, постійна праця над собою та самовдосконалення,- підкреслив спортсмен.

В підтвердження його слів, директор закладу Євгенія Фалко згадала, як старанно навчався Микола та вдало поєднував навчання з систематичними тренуваннями, про його участь у перших змаганнях та як за нього вболівали учні школи. 

Продовжилась зустріч «Олімпійською вікториною», де кожен міг перевірити свої знання на спортивну тематику. За кожну правильну відповідь діти отримували брендовані сувеніри, які вручав їм відомий спортсмен.

На завершення – всі учасники та освітній заклад отримали сувеніри і подарунки від організаторів заходу – Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівненській області,  комунальних закладів «Рівненський регіональний центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» та «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради.

Пресслужба “Спорту для всіх Рівненщини”