fbpx
Поразка Вереса у домашньому матчі

Поразка “Вереса” ще більш погіршила шанси рівнян залишитися у Прем’єр-Лізі

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський «Верес» на старті весняної частини  чемпіонату України зазнав поразки у зустрічі з ковалівським «Колосом». Хоча попервах здавалося, що цього разу рівняни принаймні, не програють.

Сьогоднішній поєдинок став першим офіційним для нового головного тренера – Олега Шандрука. І вперше на трибуни «Авангарду» повернулися вболівальників.

Вже на старті гри міг забивати бразильський захисник рівнян Жуліо Сезар, який виграв «другий поверх» небезпечно пробивав головою. Але воротар гостей Кирило Фесюн зумів відбити удар. Згодом небезпечно пробивав новачок «Вереса» чорногорець Марко Мрвальєвич. Але – неточно.

«Вересівці» продовжував атакувати, але потроху їхній запал пригасили гості. Останній перед перервою небезпечний момент створили Віталій Дахновський разом з Яго, але удар останнього знову парирував Кирило Фесюн.

Після відпочинку вже гості захопили ініціативу до своїх ніг. Невлучно пробивав Андрій Тотовицький. Але саме наш земляк, уродженець села Кричильськ, що на Сарненщині, став співавтором перемоги своєї команди. Він підхопив м’яч на своїй половині поля, пробіг з ним майже до штрафного майданчика суперника і відпасував на Андрія Цурікова. А той невідпорним ударом у верхній кут воріт з лінії штрафного майданчика забив перший гол у ворота господарів. Це трапилося на 80-ій хвилині.

А ще через кілька хвилин «колосівці» забили вдруге. Цього разу після передачі все того ж Тотовицького влучно завершив атаку ковалівців їхній новачок – Гітіс Палаускас. І вже – 0:2.

Перед фінальним свистком у рівнян був шанс відіграти хоча б один м’яч, однак Микола Гайдучик з кількох метрів головою пробив вище воріт.

Ця поразка ще більше погіршила шанси “Вереса” на збереження прописки у Прем’єр-Лізі. Особливо з урахуванням того, що у вищерозташованих “Зорі” та “Оболоні” є ще незіграні матчі. Рівненська команда має в своєму активі 12 турнірних очок, а в суботу на неї очікує гостьовий поєдинок з полтавською «Ворсклою».