fbpx

Першу перемогу у вищому футбольному дивізіоні здобув рівненський “Верес”

Діліться інформацією з друзями:

Рівненський «Верес» у своєму п’ятому матчі в українській прем’єр-лізі нарешті здобув довгоочікувану перемогу.

У Луцьку на стадіоні «Авангард» він зумів переграти команду з-під Ужгорода – ФК «Минай». Єдиний гол у зустрічі на 61-й хвилині забив екс-гравець «Минаю» Роберт Гегедош.

Гості могли зрівняти рахунок, але не зуміли реалізувати пенальті. Отож 1:0 перше свято на вулиці уболівальників рівненських футболістів.

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт підсумував гру своїх підопічних:

– Дуже важка гра. Проти таких команд значно важче грати, ніж проти суперників рівня Колоса, чи Ворскли. Минай – дуже організована команда, яка захищається великими силами. 

Я незадоволений нашою грою у першому таймі. Було дуже багато браку, програвали боротьбу, не було підборів. Серйозно поговорили про це в перерві. Вказали футболістам на помилки. Просили терпіти і шукати свій шанс. Знали, що шанс цей буде. Головне – його реалізувати. Так і сталося.

Хочу подякувати Богдану Когуту за відбитий пенальті. Але ми цей пенальті самі собі й привезли.

Тому, результат позитивний, але над якістю гри потрібно працювати. Є перша перемога. Багато працювали заради неї. Але бачимо, що ще більше роботи попереду.

Зараз ми маємо проблеми з травмованими гравцями. Ушкодження в Михайла і Сергія Шестакових, Сергій Петько повністю не відновився. Дискваліфікований тепер Віталій Дахновський. Шукаємо можливе підсилення, але важко знайти хорошого гравця, чиї фінансові умови ми могли б задовільнити.