fbpx

Олімпійський день для ВПО провели на Рівненщині

Діліться інформацією з друзями:

Орієнтовний час читання: 1 хвилина

Олімпійський день у Шпанівській громаді для внутрішньо переміщених осіб організували та провели працівники комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області та у співпраці з громадською організацією «Простір твоїх можливостей».

Розпочався олімпійський день символічним олімпійським забігом. Успішно подолавши бігову дистанцію, діти з інших областей країни, які зараз проживають на Рівненщині, поділились на колективи й розпочали командні змагання. Перед учасниками стояло завдання – максимально швидко впоратися з умовами естафет та не допустити помилок під час виконання.

Реалії життя сьогодні вимагають створення можливостей для психологічного розвантаження, а фізична культура та спорт є саме таким інструментом, що дарує позитивні емоції. Щастю не було меж, адже, попри результати, приємною несподіванкою для всіх стали медалі від Відділення Національного олімпійського комітету України у Рівненській області за участь в Олімпійському дні.

Читайте також:

  • «Червоний прапорець» для пральної машини
    Звісно, всі знають, що час від часу не завадить чистити пральну машину. Одна з ознак, яка сигналізує, що це потрібно зробити якнайшвидше, є запах тухлих яєць з барабана.