fbpx

Невтомних “легіонерок” рівнянкам не вдалося зупинити

Діліться інформацією з друзями:

У ці вихідні на рівненських баскетболісток очікувало серйозне випробування – у Рівному вони приймали одного з  головних претендентів на чемпіонство, амбітну команду з Камянського – «Прометей».

Готуючись до дебюту в Суперлізі, кам’янці укомплектували команду досвідченими українськими гравчинями. А на підсилення і того сильного складу запросили ще й двох легіонерок – Туран Берніс Мосбі та Джейн Кешуан. Ці баскетболістки майже у кожному матчі приносять левову частку очок до командної скарбнички.

Не став  винятком і суботній матч – на двох  невтомні (принаймні, так здалося) легіонерки принесли 41 очко. А додати влучання українок Оксани Моллової, Вероніки Любінець і Ольги Дубровіної – і стане зрозумілим, на чому ґрунтуються перемоги команди з Кам’янського.

Натомість рівнянки змогли протиставити суперницям самовіддачу та командний дух. Але цього для загальної перемоги у спорті часто замало. Отож, наша поразка – 63:104 (за чвертями 19:29, 12:23, 14:29, 18:23).

У нас результативно зіграли Вікторія Шматова – 16 очок, Катерина Ящук – 15, Тетяна Гаврильчик – 11, Людмила Спиридонова – 10, Анастасія Кучерьонок –  8 і Євгенія Безкоровайна – 3.