fbpx

Неочікуваний результат: «Верес» відібрав очки у «Шахтаря» у захоплюючому протистоянні

Діліться інформацією з друзями:

Орієнтовний час читання: 2 хвилини

Після поразки у  першому турі в Житомирі рівненський  «Верес» на рівненському «Авангарді» відібрала очки  у чемпіона України: «Верес» «Шахтар» – 1:1

Обидві команди до сьогоднішньої гри підійшли з кадровими втратами. У складі Вереса через дискваліфікацію гру пропускав Денис Балан, а через травми – Олександр Кучеренко і Дмитро Кльоц. За Шахтар не могли зіграти дискваліфіковані Віктор Корнієнко, Єгор Назарина, Ярослав Ракіцький і травмовані Георгій Судаков та Валерій Бондар. 

Перший гострий момент створили гості, але Євген Паст у карколомному стрибку парирував удар Данила Сікана.

Але було помітно, що «Верес» протиставив чемпіону дуже динамічний футбол, особливо у захисті. Хоча «гірники» здебільшого і контролювали м’яч, але без жодного шансу на результативність.

А коли вхе гравці подумки були у роздягальні, «Верес» пропустив, скажемо так, дивний гол.

Арбітр Олександр Шандор призначив штрафний (до речі, досить неоднозначний), практично на лінії штрафного майданчика показав гравцям «Шахтаря» свисток. Мовляв, пробиваєте після сигналу. Однак капітан гостей  Микола Матвієнко пробив у порожні ворота. Рівняни у цей час вибудовували «стінку»… Тим не менше, львівський арбітр, схоже, наступив на горло своїй пісні і зарахував гол.

Буквально одразу донеччанин Артем Бондаренка  відверто і грубо зіграв у центрі поля з рівненським футболістом і отримав  червону картку..

Після відпочинку рівняни поступово відібрали ігрову ініціативу і почали створювати моменти біля воріт «Шахтаря». і згодом забив!

Після розіграшу кутового у м’яч політав воротарському майданчику гостей, аж поки Євгеній Шевченко не доправив його у сітку власних воріт – і вже 1:1!

Гра і далі тривала за схожим сценарієм, однак рахунок не змінився. «Верес» здобув першу у сезоні нічию!

Микола Пікула

Читайте також: «Спекотний» тиждень для російських військкоматів (відео)