fbpx
Церемонія нагородження

На Рівненщині, з нагоди Дня фізичної культури і спорту, вручили нагороди

Діліться інформацією з друзями:

Традиційно в другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. З цієї нагоди відзначили провідних фахівців галузі та видатних спортсменів Рівненщини.

Відзнаки та нагороди вручили начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль та голова облради Андрій Карауш.

«Для Рівненщини спорт – не лише галузь, це філософія життя. Саме так ми виховаємо міцну націю. Тому на усі дотичні до спорту галузі цьогоріч виділили близько 70 мільйонів. Приємно, що в область поступово повертаються збори й змагання. Спортивне життя все більше обертається навколо Рівненщини», – звернувся до присутніх Віталій Коваль.

Спортсмени, тренери та фахівці фізичної культури отримали відзнаки Рівненської ОДА та облради, подяки та грамоти Національного олімпійського комітету України, обласного відділення філії комітету з фізичного виховання та спорту МОН, подяки Міністерства освіти і науки України.

Серед нагороджених Ігор Головко – неодноразовий призер чемпіонатів та Кубків України зі стронгмену, начальник Служби безпеки дорожнього руху ГУ ДСНС України у Рівненський області, полковник служби цивільного захисту.

Відзнаку Рівненської ОДА отримала заступниця директора – начальник організаційного відділу КЗ «ОЦФЗН «Спорт для всіх» Руслана Найко. Вона є координатором реалізації в області президентського проєкту «Активні парки-локації здорової України». Руслана не лише організовує масові заходи в області, а й особисто бере активну участь у різноманітних видах спорту.

Нагороди отримали найкращі спортсмени з гандболу, греко-римської боротьби, дзюдо, легкої атлетики, фристайлу, спідвею, волейболу, вільної боротьби, пауерліфтингу, веслування на байдарках і каное.

Також дев’ятьом спортсменам з Рівненщини вручили посвідчення заслужених тренерів та майстрів спорту.

Рівненська ОВА

Читайте також: Рівненський спортсмен здобув чотири нагороди на чемпіонаті України з веслування