fbpx

На Рівненщині відбулись змагання спортерудитів

Діліться інформацією з друзями:

З нагоди Дня книги рекордів Гіннеса комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради за підтримки Відділення НОК України в Рівненській області проводив черговий тур інтелектуального конкурсу «Спортерудит».

Його темою стала вікторина «Рекорди у спорті та дозвіллі». За перемогу змагалось 27 учасників, а вболівала за них 4-х тисячна аудиторія соціальної мережі Фейсбук.

Найкращими виявились четверо конкурсантів: , що впорались з питаннями вікторини на всі 100%. Використовуючи програму Random серед них і пройшло визначення переможця. Цього разу фортуна усміхнулась Марії Гузь! Вітаємо – вже не вперше перемогу виборюють активні жителі Головинської ТГ! Також, дякуємо всім учасникам!

“Книга рекордів Гіннесса” (World Records of Guinness) має свій день народження. З 2005 року він відзначається 9 листопада. Саме тоді був проданий 100 мільйонний екземпляр видання і воно отримало статус “книги, захищеної авторським правом, яка найбільше продається в світі”. Вона поступилася лише Біблії, Корану та цитатнику Мао Цзедуна.

Пресслужба “Спорт для всіх Рівненщини”