fbpx
спорт для всіх

Конкурс «Олімпійських куточків» завершився на Рівненщині

Діліться інформацією з друзями:

Протягом жовтня-грудня 2023 року в гімназіях та ліцеях Рівненської області відбувався щорічний обласний конкурс «Олімпійських куточків». Вони мали включати символіку, плакати, літературу на олімпійську тематику, а також інформаційні стенди про спортивне життя закладів.

Переможці вже відомі, підсумки оголошено  та розпочалося їх нагородження.

Про це повідомляє “Спорт для всіх Рівненщини”

Свої відзнаки отримали у Золотинській гімназії Висоцької сільської ради. Але, спочатку на місцевих школярів очікувало справжнє спортивне свято, провести яке сюди завітали працівники «Спорту для всіх Рівненщини». Бажаючих взяти участь у фестивалі здорового способу життя в спортивному залі зібралось чимало. І це ще більше додало заходу динамічності та азарту. На кожному із п’яти стартів дітей очікували нові випробовування, різноманітний спортивний інвентар та вимога якомога швидше подолати певну дистанцію і передати естафету наступному учаснику.

 Впродовж змагань кожна команда демонструвала свою вправність, спритність та, що важливо, злагодженість дій. Ці складові і допомогли команді «Мандаринки» вибороти перемогу з перевагою в один бал.

На завершення, переможець та призери фестивалю були нагороджені дипломами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради та сувенірами від Відділення НОК України в Рівненській області, а заклад отримав чисельні відзнаки за перемогу у конкурсі «Олімпійський куточок – 2023».

Також, свої нагороди отримали представники Туменського ліцею Висоцької сільської ради (2 місце) та Борщівської гімназії Малолюбашанської сільської ради (3 місце).

Читайте також: Кому з вимушених переселенців пріоритетно надаватимуть житло

  • Мушки перед очима зникнуть після зарядки
    Допоможуть зарядка для очей і окуляри від сонця. Якщо плаваючі каламутні частинки виникли перед очима раптово та у великій кількості й при цьому супроводжуються іскрами, блискавками або спалахами світла, – терміново йдіть до лікаря.