fbpx

Команда БК “Рівне” зіграла перший домашній товариський матч у новому сезоні

Діліться інформацією з друзями:

БК Рівне у першому домашньому контрольному матчі грало з «Прикарпаттям-Говерлою» з Івано-Франківська. До речі, БК “Рівне” розпочне Чемпіонат Суперліги Favbet баблом саме з сьогоднішніми своїми суперниками в Івано-Франківську.

Після першого тайму рівняни вигравали 44:35,  але згодом ініціативу перехопили гості і у заключні миттєвості вирвали перемогу – 80:77.

У рівнян найрезультативнішими стали Олексій Соловйов та Александр Шепелев по 23 пункти.

Новий чемпіонат Суперліги Favbet серед чоловічих команд стартує 3 жовтня. Змагання пройдуть за туровою системою календаря (у форматі “бабл”).

В цьому сезоні для зручності вболівальників бабли одного туру будуть розведені по дням, тому другий бабл за участю БК “Рівне” пройде після завершення першого – 6-8 жовтня. Його прийматиме Івано-Франківськ. БК “Рівне” зіграє з Старий Луцьк-Університет, Черкаські Мавпи та Київ-Баскет.

Читайте також: Раду ВПО на Рівненщині очолила переселенка з Донеччини

  • Коли розпочнуться літні канікули в Україні 2024
    Коли розпочнуться літні канікули у школах, адже їх цього року для школярів рекомендують зробити коротшими. Адже навчальний рік може тривати на місяць довше, ніж зазвичай. Таке рішення ухвалили через велику кількість інформації, яку було пропущено через блекаути та інші форсмажори.