fbpx

Коли «Прометей» увімкнув «космічні» швидкості рівнянки не встояли

Діліться інформацією з друзями:

У повторній зустрічі з кам’янським – «Прометеєм» жіноча команда БК «Рівне»-ОШВСМ зуміла добряче похвилювати одного з головних претендентів на чемпіонство.

Перша чверть поєдинку пройшла під диктовку господарок, які впевнено лідирували. І закінчили її, попри всі намагання суперниць, з перевагою – 24:22. Однак у наступній десятихвилинці «Прометей» увімкнув «космічні» швидкості і зумів отримати комфортну перевагу – на перерву команди пішли за рахунку 49:35.
Початок третьої чверті пройшов під диктовку гостей, у складі яких роль першої скрипки відігравали Ольга Дубровіна та Оксана Моллова. Перша вміло диригувала своїми колежанками, а друга раз за разом результативно атакувала.
І хоча заключна чверть пройшла більш менш рівно, все ж перемога «прометейок» не викликала сумнівів. Вони знову набрали «сотню» – 100:66.
У нас результативно зіграли Вікторія Шматова та Тетяна Гаврильчик – по 15 очок, Анастасія Кучерьонок – 14, Ярослава Іванюк – 12, Катерина Ящук – 7, , Людмила Спиридонова – 3. А в гостей лідер кою атак стала Джеймс Кешуан – 31 пункт.
Наступні матчі БК «Рівне»-ОШВСМ зіграє 5 – 6 грудня у Вінниці з «блискавками».