fbpx

Футбольний поєдинок під дощем: «Верес» та «Зоря» завершили гру внічию

Діліться інформацією з друзями:

За пів години до матчу рівненського «Вереса»  з луганською «Зорею» почало потроху дощити, а далі – і взагалі розпочався проливний дощ.

Проте футбольний газон стадіону «Авангард» залишився у відмінному стані, хоча мокра трава дещо ускладнила діям футболістів.

Втім, суперники доволі швидко адаптувалися до складних погодніх умов. Вже на десятій хвилині зустрічі рівненський воротар Богдан Когут у карколомному стрибку дістав м‘яча у правому від себе куті воріт після удару головою Арсенія Батагова.

Далі гра поступово перемістилася у центр поля – жодна з команд не створювала гострих моментів. І тим несподіванішим став гол у рівненські ворота. Капітан «Зорі» Олег Данченко виконати подачу з правого флангу, а Денис Нагнойний з лінії воротарського майданчика ударом головою не залишив шансів Богдану Когуту. І вже – 0:1.

Щоправда, ще до перерви «Верес» зрівняв рахунок:  Семен Вовченко переграв  Арсенія Батагова і влучно головою пробив головою – 1:1.

Після відпочинку гості захопили ініціативу, все частіше «вересівці», рятуючи свої ворота, вибивали м’яча на кутові. І один з них приніс «Зорі» успіх – Олександр Яцик знову вивів свою команду вперед.

Після цього Сергій Лавриненко провів ряд замін – випустив Валерія Кучерова, Миколу Гайдучика, Романа Ковалюка, Дмитра Годю і Андрія Блізніченка. Останній і врятував нічию для рівнян. Андрій пробив з-за меж штрафного майданчика метрів, м’яч зачепив когось з гостей  і влетів у ворота – 2:2!

Андрій бурхливо святкував забитий м’яч, навіть забіг на трибуну і  був нагороджений за це жовтою карткою. Але що таке попередження у порівнянні з вистражданою нічиєю?

Щоправда, нічийний рахунок не змінив турнірне становище «Вереса» – рівненський клуб залишається на 15-му місці, відстаючи від тієї ж «Зорі» та «Олександрії» на два пункти. І саме з «Олександрією» зустрінеться наша команда у наступну суботу.

Читайте також: Сьогодні виповнилась 82 річниця страти євреїв в урочищі Сосонки