fbpx
Гра "Чорноморець" - "Верес".

“Верес” обіграв “Чорноморець” і перервав свою тривалу серію без перемог в УПЛ

Діліться інформацією з друзями:

Першу гостьову перемогу у цьогорічному чемпіонаті здобув «Верес» – в багатостраждальній Одесі він переграв місцевий «Чорноморець».

Гості на старті матчу зуміли забити швидкий м’яч – Марко Мрвальєвич скористався штрафним ударом з правого флангу, який виконував  Дмитро Шастал, і невідпорним ударом переправив м’яча у сітку воріт господарів. Чорногорський нападник «Вереса» забив свій третій гол у чотирьох матчах за рівненський клуб.

Цей гол порушив усі плани одеситів на гру – «Чорноморець» так і не зміг створити гольовий шанс до перерви. Натомість, «Верес» мав чудову нагоду для збільшення переваги, але Марко Мрвальєвич не влучив у вільний кут одеських воріт.

У перерві пролунав сигнал повітряної тривоги, тому команди попрямували до сховища, де перебували  з годину часу.

Другий тайм краще розпочали одесити, які раз за разом створювали гостроту біля воріт рівнян. Тут уже довелося на повну попрацювати захисту «Вереса», а особливо – воротарю Євгену Пасту. До слова – уродженцю Південної Пальміри. Особливо запам’ятався момент, коли Євген у карколомному стрибку парирував удар одесита Олександра Васильєва з кількох метрів!

Наставник «Вереса» Олег Шандрук одразу провів кілька замін і команда зуміла перевести гру у середину поля. Та ще й провела кілька гострих контратак, у яких була зобов’язана забити принаймні один гол. Не вистачило влучності Дмитру Шасталу та Владиславу Шараю.

Тим не менше, і одного гола вистачило для перемоги. Рівненський клуб набирає 16 очок – як і харківський «Металіст 1925» і покращує свої шанси на збереження місця в премєр-лізі.

Під час паузи в чемпіонаті, пов’язаної з матчем збірної, «Верес» зіграє благодійний поєдинок із німецьким клубом третьої німецької Бундесліги – «Рот-Вайс Ессеном». Поєдинок відбудеться 23 березня на стадіоні в Ессені. Виручені гроші підуть від продажу квитків на розвиток дитячої академії та футбольної інфраструктури клубу.

Читайте також: «Кардинал-Рівне» у черговому матчі поступився львівському клубу «In.IT»