fbpx
На перших тренуваннях.

НК “Верес” у Рівному безкоштовно тренуватиме дітей зі статусом ВПО

Діліться інформацією з друзями:

НК “Верес” у співпраці з Управлінням освіти та Управлінням у справах молоді та спорту виконавчого комітету РМР започаткував безкоштовні тренування для дітей, які мають статус ВПО.

Це відбувається в рамках проєкту “Veres for kids”, метою якого є популяризація футболу та здорового способу життя, а також Народного клубу «Верес» як головної команди міста й регіону.

Під час тренувань.

У суботу, 16 березня 2024 року, учасниками першого тренування стало майже пів сотні рівненських школярів! До спортивної події долучилися гравці основної команди НК “Верес” та гравчині жіночого колективу “Veres Women”.

У Програмі реалізації проєкту заплановано не тільки тренування з футболу для дітей ВПО на стадіоні Дитячої футбольної академії народного клубу «Верес» імені Героя України Дмитра «Да Вінчі» Коцюбайла, а й проведення: – відкритих уроків з фізичної культури з елементами футболу на базі шкіл міста; – безкоштовних екскурсій на домашньому стадіоні НК «Верес»; – конкурсу «Придумай гімн для Дитячої футбольної академії НК «Верес» (з цікавим призами для переможців).

Організатори планують відкриття фан-клубів НК «Верес» на базі шкіл міста Рівного. Завдяки проєкту діти різних категорій матимуть можливість грати в футбол, спілкуватись і, найголовніше, – отримувати позитивні емоції!

Джерело: Рівненська міська рада

Читайте також: Шість профтехів Рівненщини отримають кошти для оновлення