fbpx

Драма в Рівному по кардиналівськи

Діліться інформацією з друзями:

Справжня футзальна драма розігралася на останній мілісекунді поєдинку Екстраліги між рівненським «Кардиналом» та івано-франківським «Ураганом». Коли, здавалося, гра закінчилася внічию – 1:1 – удар екс-«кардиналівця» Артема Фаренюка разом з сиреною про закінчення зустрічі став результативним.

Мяч влетів у сітку рівненських воріт, а «ураганівці» у запальному, я б сказав – «дикому» танці закружляли на майданчику. Всі – гравці, тренери, адміністратори та вболівальники франківців шаленіли. Адже ще за двадцять секунд до фінального свистка гості програвали  і, здається, шансів врятуватися нема. Не кажучи вже про перемогу. Та спочатку Фаренюк зрівняв рахунок, а потім покарав своїх екс-партнерів за миттєве розслаблення.

Ось так «Ураган» і переміг. Власне, більшість ігрового часу гості володіли ініціативо, тому Олександр Сиріцький у нашій «рамці» працював чи не за всю команду. Не злічити, скільки разів наш воротар рятував команду від, здавалося, неминучого гола. Після одного з таких моментів рівняни і відкрили рахунок – в миттєвій контратаці відзначився Анатолій Мілінький, який добив м’яч у ворота гостей після невдалої гри голкіпера гостей Володимиа Кардаша.

Це трапилося наприкінці першого тайму, і весь другий тайм франківці намагалися відігратися. Навіть хвилин зо п’ять грали без воротаря – з п’ятим польовим гравцем. Але ні вони не забили, ні рівняни не скористалися можливістю вразити вразити порожні ворота суперників.

Отож, поразка 1:2 – і «Ураган» закріплюється на третьому місці (16 очок), а на четвертому залишається МФК «Кардинал-Рівне» (12). І черговий матч проводить на полі лідера – у Херсоні з «Продексімом».

Микола ПІКУЛА