fbpx

Чернівецькі «гойдалки» рівненської команди

Діліться інформацією з друзями:

П’ятої поразки у чемпіонаті України з футболу серед команд Другої ліги зазнав рівненський “Верес”. У Чернівцях підопічні Юрія Вірта поступилися місцевій “Буковині” – 4:5.

Варто зазначити, рівняни, одні з лідерів групи А, двічі вигравали у господарів (1:0 – після удару Антона Яременка, 3:2 – після «пострілу» з одинадцятиметрової позначки Михайла Шестакова на 45-ій хвилині та «добитого» пенальті  Мар’яном Мисиком на 54-ій).

Здається. перемога була вже у «кишені» рівнян. Та чернівчани швидко не лише відігралися (62-а – Євген Сатрапінських), а й вийшли вперед – на 64-тій хвилині рикошет від нашого Сергія Любчака після удару буковинця Андрія Понєдєльника. Невтомний Мисик знову зрівняв шанси команд – 4:4, однак останнє слово залишилося за господарями. Тарас Сивка на 76-ій хвилині встановив остаточний рахунок.

Поразка відкинула “Верес” з другої позиції на третю у турнірній таблиці, адже конкуренти – і тернопільська «Нива», і житомирське «Полісся» свої матчі виграли.

Найближчої суботи, 16-го листопада, рівняни у Млинові зіграють заключний домашній поєдинок у цьому році – саме з  “Поліссям”.

Микола ПІКУЛА