fbpx

Чемпіон світу з параканоє Микола Синюк зустрівся з секретарем Рівнеради

Діліться інформацією з друзями:

Сьогодні, 24 вересня, секретар Рівнеради Віктор Шакирзян зустрівся із новоспеченим чемпіоном світу з параканоє, срібним призером Параолімпійських ігор 2020 Миколою Синюком, який всього кілька днів тому повернувся із Данії, де змагався за титул чемпіона світу.

Цьогоріч, Паралімпіада у Токіо точно запам’яталася рівненським спортсменам за кількістю здобутих медалей – два «срібла» і три «бронзи» вибороли дев’ятеро рівненських спортсменів. Днями до Рівного повернувся і Микола Синюк – параканоїст, який відразу з Токіо полетів до Данії виборювати золоту медаль Кубку світу.

– Вражений історією вашого успіху, адже це мотиваційний приклад того, як наполегливість і сила духу допомагає здійснити мрію кожного спортсмена, – сказав Віктор Шакирзян. – Окрема подяка, звісно, і тренеру, і команді спортивного центру, які всі ці роки підтримували вас, шукали можливості для розвитку. Ми беремо впевнений курс на спортивний розвиток міста, і я робитиму все можливе, щоб спортсмени такого рівня залишалися у Рівному.

Ольга БОРИСЮК