fbpx

Боротьба за місце у зоні плей-офф жіночої баскетбольної Суперліги загострюється

Діліться інформацією з друзями:

Повторний поєдинок БК «Рівне-ОШВСМ» з «Вінницькими блискавками» знову проходив за впертого опору гостей.

Вінничанки дуже надійно діяли в захисті і при першій же нагоді атакували. Натомість у рівнянок не все вдавалося під щитом гостей, тому першу чверть вони закінчили з мінімальною перевагою – 12:11.
Більш результативно баскетболістки БК «Рівне» зіграли у наступній десятихвилинці, хоча в її середині декілька хвилин лідирували «блискавки». Та все налагодилося і на велику перерву команди пішли за нашої переваги – 29:24.

А після великої перерви рівнянки вже не дозволили суперницям вільно «розгулятися» і наприкінці матчу Валерій Жартун знову, як і напередодні, випустив на майданчик юних баскетболісток, які погоди не зіпсували. Отож, впевнена перемога – 75:53, яка дозволила нашій команді випередити одеський «Інтерхім» на одну перемогу.

Боротьба за місце у зоні плей-офф загострюється. Тим паче, рівнянки і одеситки ще зустрінуться в очному протистоянні – в Південній Пальмірі 13 – 14 березня. Ці матчі можуть стати вирішальними за вихід у другий етап чемпіонату.

А поки що рівнянки їдуть до Камянського, де 4 – 7 березня відбудеться «Фінал восьми» Кубка країни. Там ми поміряємося силами з місцевим «Прометеєм».
В сьогоднішній зустрічі знову найрезультативнішою стала Вікторія Шматова – 30 очок, в активі Анастасії Кучерьонок – 13.