fbpx
Баскетбольний клуб Рівне проти Дніпра

БК Рівне здолав Кривбас на виїзді, проте не впорався з лідером

Діліться інформацією з друзями:

Свої чергові матчі української Суперліги БК «Рівне-ОШВСМ» зіграв у Дніпрі. Першим суперником рівнян був місцевий «Дніпро», який до того не зазнав жодної поразки.

Здавалося, лідер зможе перемогти і рівнян. Проте гості, які сенсаційно до матчу підходили на другій позиції в турнірній таблиці, сильно розпочали гру. Дебютант Суперліги виграв першу чверть – 21:14.

Дещо «очунявши» від такого початку, в другій чверті «Дніпро» вирівняв гру. Проте, «Рівне» упевнено лідирував. Щоправда, під кінець десятихвилинки дніпряни змогли практично наздогнати рівнян – 41:43.

А ось на початку третьої чверті «Дніпро» зробив ривок (10:0), відповісти на на який рівняни не змогли. За всіх «віддувався» лише Елайджа Джойнер, який за третю чверть набрав 13 очок з 19 командних. «Дніпро» нарощував перевагу і без проблем в останній чверті довів гру до перемоги 83:73.

У рівнян найрезультативнішим став Джойнер – 18 очок, у Ромео Сміта – 14.

А ось наступний свій поєдинок БК «Рівне-ОШВСМ» виграв у  «Кривбаса» – 78:62.

Щоправда, у стартовій чверті криворізцям вдавалося чинити рівнянам гідний спротив. Однак підопічні Михайла Перевєрзія наприкінці десятихвилинки таки перевершили номінальних господарів паркету i виграли чверть – 24:17.

Друга чверть пройшла у гострому протистоянні, проте клас «БК «Рівне» все ж таки був вищим – 42:33.

А після великої перерви перевага рівнян ще більше зросла і до фінальної сирени досягла 16 очок – 78:62. Могла бути і більшою, проте Михайло Переверзій дав можливість пограти і молодим гравцям – Сергію Рябому, Олександру Поносову, Вікторові Лемішку.

У переможців найрезультативнішим гравцем став Дмитро Тимощук – 15 очок. Ромео Сміт набрав 13 очок, Елайджа Джойнер – 12.

До закінчення першого кола рівнянм залишилося зіграти два матчі – з львівською «Політехнікою-Галичиною» (17 листопада)  та іванофранківським «Прикарпаттям-Говерлою» (19 листопада). Матчі відбудуться у Рівному, проте – на жаль – без глядачів.

Читайте також: Верес проти Олександрії: дощ, калюжі та нещасливий пенальті