fbpx
Рівненські баскетболістки перемогли одеситок і здобули медалі Чемпіонату

Рівненські баскетболістки перемогли одеситок і здобули медалі Чемпіонату

Діліться інформацією з друзями:

Після півфінальної поразки від БК «Франківськ-Прикарпаття» рівнянки вийшли заряджені на перемогу. І у напруженому поєдинку перемогли одеський «ІнтерХім». І зайняли третє місце у 33-му чемпіонаті України.

І вже в дебюті гри завоювали ініціативу, постійно лідируючи в рахунку. Знайшли свою гру Владислава Кіба та Анастасія Кучерьонок, вели за собою Вікторія Шматова та Людмила Спиридонова. І нехай не все вдавалося, однак першу чверть виграли – 21:14, на велику перерву також пішли лідерами  – 36:30 (хоча по ходу вигравали навіть 12 очок).

Та не така проста одеська команда, щоб здатися на милість переможців. І після відпочинку одеситки потроху почали скорочувати відставання, аж поки на 27-ій хвилині не зрівняли рахунок – 45:45. А далі і зовсім вийшли вперед – 48:45, 50:47. Чверть закінчилася для одеситок оптимістично – 50:48.

Тим не менше, рівнянки не здалися. І потроху, «тихою сапою» почали відвойовувати свої позиції. Спочатку підопічні Марини Максимчук зрівняли рахунок, згодом і вийшли вперед. І символічно, що поставила крапку у цьому непростому поєдинку капітан команди Людмила Спиридонова: за 20 секунд до фінального свистка вона вдало виконала обидва штрафні кидки – 71:64. Це була вже перемога.

І ще одна символіка – сьогодні день народження святкує президент БК «Рівне» Сергій Ліщук. Отож, наші баскетболістки таким чином привітали свого президента.

Доробок гравчинь БК «Рівне»: Владислава Кіба – 21, Анастасія Кучерьонок і Вікторія Шматова – по 16, Людмила Спиридонова – 6, Євгенія Безкоровайна – 4, Ольга Павлюк і Дарина Степанюк – по 3, Ангеліна Григорук – 2.

Читайте також: Календар городника на квітень: сприятливі та несприятливі дні