fbpx

Атовці з Рівного вибороли для України “золото” і “бронзу” (ВІДЕО)

Діліться інформацією з друзями:

Збірна України завоювала ще три медалі на Іграх нескорених: їх принесли рівненські плавці Андрій Бадарак  та Іван Лепеха. 

Українська збірна має у своєму здобутку вже 12 медалей за три дні Ігор нескорених: чотири золоті, три срібні та п’ять бронзових.  Вчора команда виборола ще три нагороди: “золото” й дві “бронзи” в плаванні.

“Золото” виборов Андрій Бадарак із позивним “Бадер”.  Рівнянин став найкращим на дистанції 50 метрів на спині, пропливши за 49.82 секунди. Друге місце посів нідерландець Беніто Верслуїйс (50.25), а третє – американець Ґарретт Кувада (51.75).

Згодом Бадарак виграв ще одну медаль: цього разу на дистанції 50 метрів брасом. Українець став третім із результатом 1:01.33 хвилини, поступившись нідерландцю Рональду ван Дорту (51.22) та Куваді (53.28). 

Ветеран ЗСУ з Рівного Іван Лепеха здобув “бронзу” на дистанції 50 метрів вільним стилем. Лепеха показав час 41.05 секунди й поступився лише Куваді (37.10) та італійцю Антоніо Ауріккіо (37.35).

Для обох спортсменів це дебютні Ігри нескорених. Окрім плавання, Бадарак також спеціалізується на стрільбі з лука, а Лепеха – на веслуванні на тренажерах.