fbpx
Сергій Ліщук говорить на брифінгу.

Амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Рівненщині став ексгравець “Валенсії”

Діліться інформацією з друзями:

Володар двох баскетбольних Єврокубків у складі іспанської “Валенсії”, колишній капітан збірної України, багаторазовий чемпіон України, а нині — президент баскетбольного клубу “Рівне” та директор ОСДЮСШОР Сергій Ліщук став амбасадором проєкту «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» на Рівненщині.

Чому долучився до цього проєкту, Сергій розповів під час спільного з начальником Рівненської обласної військової адміністрації Олександром Ковалем брифінгу.

“Вирішив стати амбасадором, адже пам’ятаю ще з дитинства, як важливо спілкуватися з відомими спортсменами не через телевізор, а наживо, потиснути руку та почути пораду. У проєкті моя місія — відвідувати змагання, спілкуватися з учасниками та мотивувати дітей. Думаю, це дасть позитивні емоції для їх розвитку взагалі та спорту в цілому”, — сказав Сергій Ліщук.

Сергій Ліщук і гравці баскетбольного клубу "Рівне".

Нагадаємо, президентський проєкт «Всеукраїнські шкільні ліги пліч-о-пліч» — турнір з п’яти видів спорту. Це баскетбол, волейбол, футзал, черлідинг та спортивне орієнтування. Він складається з декількох етапів, починаючи від шкільного і закінчуючи всеукраїнським.

Мета — залучення школярів до фізичного розвитку, формування у них лідерських якостей, можливість самовиразитися, а також — психоемоційна підтримка та налагодження соціальних контактів.

Вже для участі в проєкті зареєструвалося понад дві сотні команд із Рівненщини. Цей процес триває. Завершиться реєстрація 1 лютого.

Більше інформації шукайте на сайті проєкту https://scl.gov.ua/

Джерело: Рівненська ОДА

Читайте також: Отримання УБД, компенсації на житло і кошти на бізнес. Зменшення бюрократії від Мінветеранів