fbpx
Тринадцятий сезон «Розминки від чемпіона» розпочався на Рівненщині

Тринадцятий сезон «Розминки від чемпіона» розпочався на Рівненщині

Діліться інформацією з друзями:

«Розминка від чемпіона» – дебют для Богдана Полюховича. Кандидат в майстри спорту України з армспорту вперше взяв участь в оздоровчому заході в якості запрошеного гостя. Кожної осені, коли діти повертаються за шкільні парти, в Рівненській області стартує фізкультурно-оздоровчий захід «Розминка від чемпіона».

Саме в Бутівській гімназії Зарічненської територіальної громади відбувся перший захід нового сезону зустрічей видатних спортсменів Рівненщини з учнями закладів загальної середньої освіти області. Організацією і проведенням таких заходів займається комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області.

Про це повідомляє пресслужба “Спорт для всіх”

Цього разу запрошеним гостем був кандидат в майстри спорту України з армспорту Богдан Полюхович. Для спортсмена участь у такому заході стала дебютом. Проте він впевнено провів урок фізкультури для місцевих школярів. Богдан розповів, що армреслінг – боротьба однією рукою, де учасники змагання намагаються пересилити один одного і тим самим покласти руку суперника на поверхню стола. Цей вид спорту не потребує якоїсь особливої екіпіровки, головне, що потрібно — це сила, спритність і витривалість.

«Розминка від чемпіона» – дебют для Богдана Полюховича. Атлет розказав, що наразі навчається у Національному університеті водного господарства та природокористування. З дитинства захоплювався різними видами спорту, а професійно почав займатися армреслінг в 17 років.

Після розповідей, силач провів для дітвори розминку, яку всі виконували дуже старанно. Закінчивши її, школярі отримали майстер клас від титулованого спортсмена. Також дітлахи мали змогу позмагатися з чемпіоном. А ще Богдан виступив у ролі рефері, влаштувавши спортивні сутички окремо між юнаками та дівчатами.

Під час заходу, окрім можливості особисто познайомитися з чемпіоном і зробити з ним спільне фото, діти мали нагоду позмагатися між собою ще й в інтелектуальному конкурсі «Олімпійська вікторина» та  творчому конкурсі на кращий малюнок спортивної тематики. Переможці конкурсів отримали нагороди від Відділення НОК України в Рівненській області.

  • Із Захисником Валерієм Кадебським попрощались у Рівному
    Сьогодні у Рівному провели в останню земну дорогу захисника Валерія Кадебського, який віддав життя у боротьбі з ворогом. Валерій дуже любив Україну, рідне місто. Тож із початком повномасштабного вторгнення добровольцем пішов до центру комплектування, аби вступити до війська. У березні…

Читайте також: Особлива «Розминка від чемпіона» відбулася у ліцеї Рівненщини