fbpx

Через повітряну тривогу перший офіційний матч на оновленому стадіоні розпочався з запізненням

Діліться інформацією з друзями:

З майже півгодинним запізненням на стадіоні  Авангард розпочався матч п’ятого туру української прем’єр-ліги між рівненським Вересом та львівським Рухом. Завадила вчасно футболістам вийти на газон повітряна тривога, яку всі присутні пересиділи у сховищі.

Перед стартовим свистком арбітра відбулося кілька  церемоній. Так, благодійний фонд “Трибуна героїв” отримав з рук президента УАФ Андрія Павелка та президента Вереса Івана Надєїна  сертифікат на 100 тисяч гривень, а капітани команд Юрій Паньків і Богдан Когут отримали прапор України.

Перший, символічний удар по м’ячу зробив захисник України, старший солдат Юрій Ткачук.

І почалася гра – одразу динамічна. І вже на 9-ій хвилині відбувся гол –  атаку рівнян влучним ударом завершив Віталій Дахновський

Гра продовжувалася у швидкому темпі, ініціативою більше володіли господарі. Але на 26-ій хвилині дещо розслабився і дозволив нападнику Руха зблизька “розстріляти» ворота рівнян. Цей удар Когут парирував, але першим на добиванні виявився моторний львівський парубок Таллер Бренер. Отож, 1:1.

Пропущений м’яч не розчарував господарів, вони наполегливо шукали шляхів до воріт суперника. І на 31-й хвилині Дмитро Кльоц, вихованець рівненського футболу, зі штрафного удару переграв досвідченого воротаря гостей. І ми знову попереду – вже 2:1.

Другий тайм розпочався так, наче не було перерви – команди одразу кинулися на штурм воріт суперника. І більше пощастило – після флангового прострілу найшвидшим виявися Роман Дідик, який і зрівняв рахунок.

Після цього голу гра дещо “стабілізувалася”, її темп уповільнився.Мабуть, саме тому Юрій Вірт на 68-ій хвилині вирішив замінити Миколу Гайдучика на Михайла Сергійчука

Згодом на поле вийшли Михайло Шестаков та Владислав Шарай, але й вони не змогли посилити гру в атаці. Нічия – 2:2