fbpx

Мясо з чаєм – швидко, смачно, корисно

Діліться інформацією з друзями:

Мясо не може бути несмачним. Головне його вірно приготувати. Ну і будемо чесні не кожен день ми готові багато часу приділяти кухні і шукаємо що приготувати швидко, смачно і корисно.

Саме тому більшість рецептів починається словами “на приготування іде не більше 15 хвилин”. Ну не знаю. Я за цей час тільки продукти достану із холодильника. Але ця страва дійсно готується швидко і не передбачає чіткого дотримування рецептури. Наша фантазія завжди може удосконалити або спростити його. Почнемо з продуктів.

Карантин за кордоном: В Іспанії, щоб вийти на вулицю, “вигулювали” іграшкових собак

РІВНЕ: ТРАНСПОРТ ЇЗДИТИМЕ ДОВШЕ

Потрібно:

  • Мясо -500 грам
  • лимон
  • чай
  • цибуля – 2 шт
  • сіль, перець.

Досить мінімалістичний і дивний набір продуктів. Але це основа до якої можуть додаватись інші інгрідієнти. Найшвидше готується куряче філе. Нарізається невеличкими шматочками і обжарюється на гарячій пательні з додаванням олії. Важливо щоб кожен шматочок обжарювався окремо без солі.

Напівготове мясо складаєте в посуд в якому будете готувати його. Цибулю ріжете, пасеруєте і також складаєте до мяса.

Тим часом заварюєте крепкий чай без цукру але з лимоном. Його виливаєте в мясо і тільки тепер додаєте сіль перець та інші спеції за своїм смаком і ставите тушкувати до повної готовності мяса. Чайна заварка надасть мясу приємного золотистого кольору.

Тепер включаєм фантазію. Можна додати чорнослив, курагу, ізюм. Все разом або щось одне за своїм смаком. Коли обжарюєте мясо можна додати гірчицю або інший гострий соус. Якщо чайна заварка вам не до вподоби – додайте соєвий соус, а сок лимона видушіть в обжарене мясо. В цьому випадку обережно додавайте сіль. Як бачите варіантів безліч.

Таке мясо підходить до будь якого гарніру, тут тільки ваші смаки грають роль. І що немаловажно готується воно швидше ніж я писала цей рецепт. Спробуйте і він стане улюбленим. Смачного!

Постійно бути в курсі новин Вам допоможе Telegram-канал газети «7 днів»