fbpx

З цього часу з’являються перші гриби

Діліться інформацією з друзями:

У вівторок, 20 квітня похмура погода буде триматися в Рівному весь день, вранці очікується недовге прояснення. Удень і ввечері буде йти дощ.

Температура повітря: вночі +3… +7°С, удень +9…+11°С. Вітер північно-східний, 2-6 м/с.
Сьогодні: Сонце зійде о 05.54, зайде о 20.01. 8-й день місячного календаря (Місяць у Раку, перша чверть, зах. 3.16; сх. 11.12).
Мудрі кажуть: «Найкраща помста – величезний успіх».Френк Сінатра
Не забудьте привітати: Георгія, Данила.
Астролог радить: День складний, як і попередній. Сьогодні люди більш схильні до конфліктів. Тому постарайтеся тримати себе в руках, не піддаватися на провокації та всілякі спокуси. Старайтеся дарувати радість близьким. Поверніть борги.
День для здоров’я: Стежте за своїм здоров’ям. Сьогодні найбільш уразливе серце. Необхідна обережність при прийомі ліків. Не можна багато їсти, треба відмовитися від м’яса і риби. Не переохолоджуйтеся!
Усміхніться: Після того, як Навальний показав фільм про палац Путіна, в народі пронісся слух: «А цар, виявляється – справжній!»

за останні 130 років 20 квітня:
МАКС: 23.4° (1946)
МІН: -3.9° (1987

Народний прогноз погоди

20 квітня відзначається день пам’яті святого мученика Руфина, диякона і діви Акиліни і з ними 200 воїнів. Якщо на Акулину дощ, то ярові будуть погані, а калина вродиться хорошою. З цього часу з’являються перші гриби – сморчки. Наші пращури на Акиліну спостерігали за небом: якщо на ньому було багато зірок – це обіцяло хороший врожай грибів і ягід.