fbpx

З цього часу починають набухати бруньки смородини

Діліться інформацією з друзями:

У суботу, 3 квітня хмарна погода протримається в Рівному увесь день. Без опадів.Температура повітря: вночі +2… 0°С, удень +3…+9°С. Вітер західний, 1-3 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 06.30, зайде о 19.33. 21-й день місячного календаря (Місяць у Стрільці, третя фаза, зах. 9.49; сх. 2.03).

Мудрі кажуть: «Доля людини визначається тим, що відбувається в її голові, коли вона вступає в протиріччя з зовнішнім світом».Ерік Берн

Не забудьте привітати: Кирила, Любомира, Хому, Якова.

Астролог радить: Загалом важкий день, але сьогодні легко засвоюються нові навички і приходять нові ідеї. Добиваючись своєї цілі, пам’ятайте, що отримані знання можна використовувати тільки на добрі справи.

День для здоров’я: В цілому несприятливий. Особливо чутлива нижня частина хребта, тому не перевтомлюйтеся, не піднімайте важкого, побережіть спину. Не варто обмежувати себе в їжі, але й не переїдайте.

Усміхніться: Дамочка, якій надали СТО ДВАДЦЯТЬ хвилин безкоштовних розмов, запитує оператора:

– А можу я цей час використати протягом місяця?

Так, звичайно.

– А протягом тижня?

Так, будь ласка.

– А за день?

– Та заради Бога.

– А за годину?

– Ні, за годину не можете.

– А це ще чому?

за останні 130 років 3 квітня:

МАКС: 23.7° (1990)
МІН: -5.6° (1963)

Народний прогноз погоди

 3 квітня відзначається день пам’яті святого Кирила, єпископа Катанського. У народі святого називали Кирило – дери полоз. Так названий день за те, що у цей час псуються дороги і їздити на санях у минулі часи було проблематично. Якщо у цей день при сході сонця у небі спостерігаються червоні кола, то рік обіцяє бути врожайним. З цього часу починають набухати бруньки смородини. З’являються білі плиски.