fbpx

Якщо на Федора зацвіла горобина, значить погода буде теплою

Діліться інформацією з друзями:

У суботу, 29 травня Рівному очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Нічний дощ закінчиться ще до приходу ранку. День пройде без опадів, а ввечері дощ розпочнеться знову.

Температура повітря: вночі +11… +12°С, удень +16…+17°С. Вітер північно-західний, 2-5 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 04.54, зайде о 20.58. 18-й день місячного календаря (Місяць у Стрільці, третя фаза, зах. 0.40 сх. 7.18).

Є привід: День працівників видавництв, поліграфії і книгорозповсюдження України. Міжнародний день миротворців ООН.

Мудрі кажуть: «Навчання ніколи не вичерпує розум».

Леонардо да Вінчі

Не забудьте привітати: Григорія, Олександра, Петра, Федора.

Астролог радить: Сьогодні день взаємодії матеріального і духовного. Він втілює прагнення до любові та благодаті. День буде вдалим, якщо ви будете уважними до себе та інших. Сьогодні ви раптом можете збагнути, яка доля для вас призначена. Не бійтеся цього і не піддавайтесь імпульсам чи провокаціям, прагніть до своєї цілі і все у вас складеться.

День для здоров’я: Необхідно розслабитися і відпочити. Чудовий день для голодування, водолікування, масажу. Вразливі нирки, спина, шкіра. Рекомендуються дієта, очищення кишківника, баня.

Усміхніться: Доктор порекомендував мені пити більше коньяку і горілки. Взагалі-то дослівно було сказано: «Поменше вина!». Але сенс – той же…

за останні 130 років 29 травня:

МАКС: 29.6° (2000)
МІН: 1.8° (1959)

Народний прогноз погоди

 У цей день вшановується пам’ять преподобного Феодора Освященного, який прославився святістю життя і великим даром чудотворіння. У народі його називали Федір Житник, оскільки 29 травня було останнім строком для посіву ярових. Якщо на Федора зацвіла горобина, значить погода буде теплою.