fbpx

Які книжки знайдуть діти у Рівненській бібліотеці(ВІДЕО)

Діліться інформацією з друзями:

Рівненська обласна бібліотека для дітей пропонує величезне розмаїття розвиваючих та ігрових видань для дітей різного віку. З такими книжками легше пізнавати всі грані довколишнього світу, готуватися до школи та освоювати шкільну науку.

У книгозбірні переконані, що книга може зацікавити навіть гіперактивну сучасну малечу й здатна допомогти зрозуміти, що читання є не менш цікавим проведенням дозвілля, ніж комп’ютерні ігри та аніме.

– Легко та невимушено підготуватися до школи малеча зможе з книгами із серій «Навчальний віммельбух», – розповіла заві­дувачка відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого шкільного віку Ірина ВОРОН. – Це особлива книжка-розглядалка з яскравими, деталізованими, максимально насиченими візуальною інформацією ілюстраціями. Вона містить мінімум тексту (або взагалі не має), наповнена деталями і нагадує комікс. Кожна книжка має героїв, з якими відбуваються цікаві та кумедні події протягом дня, місяця, року. Це дає можливість дитині кожного разу по-новому «читати» картинки і придумувати нові історії. Основне призначення такої книжки – ознайомлення з навколишнім світом, розвиток мовлення та уяви.

Працівники обласної бібліотеки для дітей запрошують рівнян до себе, адже тут кожен може знайти для себе щось цікаве та корисне.

Наталія Ягущина

Щоб більше узнати про асортимент книжко дивіться відео або читайте газету “7 ДНІв” №7 від 18.02.21