fbpx

Яка середина березня – таке і літо

Діліться інформацією з друзями:

У вівторок, 16 березня в Рівному протягом усього дня погода буде похмурою. Дощ йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає.

Температура повітря: вночі 0… 0°С, удень +1…+2°С. Вітер північно-східний, 3-5 м/с.

Сьогодні: Сонце зійде о 06.12, зайде о 18.04. 3-й день місячного календаря (Місяць у Овні, перша фаза, зах. 21.20; сх. 7.35).

Мудрі кажуть: «Багатство – це не скупчення матеріальних цінностей. Це вміння витрачати менше, ніж заробляєш, вміння відкладати і вкладати. Ви не збагатієте, поки не засвоїте це». Дейв Ремсі

Не забудьте привітати: Марфу, Михайла, Севастьяна.

Астролог радить: День гармонії, спокою, аналізу того, що відбувається у вашому житті. День вимагає активності, готовності віддатись улюбленій справі. Будьте обережними у спілкуванні та водінні автомобіля.

День для здоров’я: Захворювання, які почнуться в цей день, можуть затягнутися. Сьогодні вразливі вуха, горло, потилиця. Хороший період для відвідування бані.

Усміхніться: Недавно німецькі автовиробники зрозуміли, що ремонт машин приносить більше грошей, ніж продаж нових надійних авто…

…А НАШІ ВИРОБНИКИ ЦЕ ЗНАЛИ ДАВНО!

за останні 130 років 16 березня:

МАКС: 13.7° (1972)
МІН: -16.0° (1963)

Народний прогноз погоди

 У цей день вшановується пам’ять протоієрея Петра Турчанинова. У минулі часи помітили, яка середина березня – таке і літо. У селян була традиція обходити навхрест поле, тим самим вказували, що сонцю ніколи відпочивати, потрібно і вологу вести, сніжицею поле поїти. З цього дня для городників розпочинається підготовка картоплі на посадку.